Hem Butik Leverantörer Varumärken Reservdelar Postorder Var finns vi? Kontakta oss!
 

Tving MC-service HB

är nu inne på sitt 15:e år som startades 1997-01-01. Vi har valt Tving som säte för företaget, dels för att vi bor här i Tving, dels för att flertalet av våra kunder kommer från orter på "landet". Kundkretsen finns förstås i Blekinge men vi har även många kunder från Småland och Skåne.

 
Tving ligger cirka 2,5 mil norr Karlskrona i Blekinge, centralt placerat i förhållande till vår kundgrupp. Klicka på kartan så får du fram en större bild för att kunna hitta till oss.    
  I vår nya butik i Tving kan du köpa mc-kläder, hjälmar, mc-tillbehör, reservdelar och däck. Vi har flyttat en liten bit här i Tving men fortfarande ligger vi intill riksväg 122. Större lokaler har vi fått, butiksytan är nu mer än 100 m2 och verkstaden är på 120 m2.  
Vi säljer bla hjälmar, mc-kläder, stövlar, handskar, cross / enduroreservdelar, oljeprodukter, vårdprodukter, avgassystem, sadelväskor, packväskor, mc-lås, oljefilter, luftfilter, bromsbelägg, kåpglas, drivpacket, batterier mm. Har vi inte hemma just din del beställer vi hem dessa.    
  Våra leverantörer är snabba och normalt har vi delen hemma på 2-6 dagar beroende på vilken transportföretag som används. Givetvis måste produkten finnas i lager hos leverantören annars tar det längre tid! Beställer du originaldelar tar det tyvärr längre tid och det kan ibland handla om 1 vecka (generalagenterna har ett mycket begränsat lager i Sverige utan förlitar sig på Europalagret). "Svåra" delar kan ta ännu längre.  
I den större butiken kommer vi att efterhand fylla upp med olika tillbehör . Våra leverantörer kommer med ett mycket större utbud till detta året med bla customtillbehör och tillbehör till sportmc.    
  Med fler nya butiksställningar kommer vi att kunna presentera det nya utbudet på ett mycket bättre sätt än förr. Sakta men säker utökas vårt utbud, vi är mycket lyhörda på vad du tycker.  
DVD-spelaren rullar ständigt där vi visar bla produktinformation, MotoGP-racen, Superbike mm.    
  Kom in i butiken och känn lukten av skinn, den varma atmosfären. På bordet som sitter monterat på det stora oljefatet hittar du kaffe med dopp, en mc-tidning eller katalog att bläddra i, småprata med oss eller kompisen.
 
 
Om du blir törstig, svalka dig med en glass eller vill köpa helggodiset, vi har produkterna för dig.  

 
       
       
     

 

 

 
 


 

 

Måndag - Torsdag

10.00 - 18.00

Fredag

STÄNGT

Lördag

STÄNGT

Söndag

STÄNGT

Telefon 0455 - 33 01 30

Telefontider
butik/kundmottagning/
bokning 12.00 -18.00

Använd gärna våra mailtjänster här på hemsidan, om det är upptaget eller vi inte svarar i telefon.


Är du osäker på din motorcykel skick,
skall iväg på semester eller vill få en  allmän kontroll,  boka en Våröversyn. Läs mer vad den omfattar. 


Du beställer dina original reservdelar hos oss. Vi tar hem delar till bla nedan märken;
Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki, BMW, HD, Triumph, Aprilia, KTM, Ducati, Cagiva och  Moto Guzzi.
 


Vi har knutit många leverantörer till oss för kunna täcka dina behov av tredjepartsreservdelar.
 


Du hittar både original tillbehör till din Sport-, Custom-, Touring och Offroadmotorcykel . Det vi inte har hemma beställer vi och normalt har vi delarna hemma på 2 - 6 dagar.
 


Vi har tre olika bildgallerier, det första med allmänna bilder från bla besök av mcklubbar, det andra handlar om hojar vi har servat i vår verkstad och till sist bilder på hojar där vi har monterat på olika typer av tillbehör eller på slitdelar som vi har bytt.

Klicka på respektive bild så kommer du till de olika bildgallerierna.


Besök av mc-klubbar


Häftiga hojar


Tillbehör och slitdelar
 


Vi monterar eller skickar via postorder olika typer av strypningssatser beroende på vilken klass det gäller.

 Tänk på vid beställningen att du anger ramnummrer och regnummer. Strypningssatser finns till de flesta modellerna, både 11 och 25 kw.
 Du kan nu beställa delar till din 4-hjuling, både original och tredjepart.


Du beställer din original- eller övriga reservdelar /tillbehör hos oss. Snabba leverantörer för de populäraste märkena. 

Om cookies Webläsare Upplösning Företagsuppgifter Miljöpolicy Webbkarta Privacy Policy


Tving MC-service HB © 2014