Hem Butik Webbutik Verkstad Tips och råd Trafik Länkar Nedladdning Frågelåda Nyhetsbrev Anslagstavlan Väder Var finns vi? Kontakta oss!
 


Här kan du titta på lite bilder som är tagna i verkstaden. Det kan vara bilder på slitdelar, olika avgassystem och andra tillbehör  som vi har monterat eller sålt. Klicka på miniatyren för att få se en större bild.

Uppdaterad 2010-03-28

Tillbehör
GPR slipon monterat på Yamaha FZ6 Fazer -05. GPR slipon monterat på Yamaha FZ6 Fazer -05. Häftiga burkar och ett häftigt ljud! Silvertail monterat på en Yamaha XVS650-02. Silvertail monterat på en Yamaha XVS650-02.
Skönt ljud ur piporna! Oxford värmehandtag monterat på en Yamaha XJ900S. Montering antingen på en plan yta eller på styret. Du kan reglera värmen i 10 steg. I Läge max blir det mycket varmt! Forcewinder XR2 Air Intake System monterat på en SuperGlide - 00
Övertrycksburk till HD, läckert! SITO ersättningsljuddämpare på en Kawasaki Z750. Ersättningsljuddämparen är originallik och snygg. Screaming Eagel luftburk Street legal, snygga och lagom ljud
       
Slitdelar och annat
Hål i motorblocket efter kedjehaveri! Över och undre vehushalvorna kostar ca 22000 kr! Varför startar ej motorn...
Vinterförråd eller en luftburk? För säkerhets skull använde vår mus även stoppning för att täta luftburken Stora sprickor i ett förgammalt däck Bromsskiva spräckt på tre ställen!
Fram och bakdrev liknar mer sågklingor. Skadad kamaxel pga dålig olja eller för lång bytesintervall. Söndervittrat luftfilter. Detta luftfiltret skulle bytas för länge sedan.
Framgaffelben som är helt nerslitna Bromsbelägg som skulle vara ersatte för länge sedan Med livet som insats! Med livet som insats!
       
Övrigt
 


 

 

Måndag - Fredag

10.00 - 18.00

Lunchstängt

12.00-12.30

Lördag

STÄNGT

Söndag

STÄNGT

Telefon 0455 - 33 01 30

Telefontider
butik/kundmottagning/
bokning 10.00 -18.00

Använd gärna våra mailtjänster här på hemsidan, om det är upptaget eller vi inte svarar i telefon.


Är du osäker på din motorcykel skick,
skall iväg på semester eller vill få en  allmän kontroll,  boka en Våröversyn. Läs mer vad den omfattar. 


Vi har tre olika bildgallerier, det första med allmänna bilder från bla besök av mcklubbar, det andra handlar om hojar vi har servat i vår verkstad och till sist bilder på hojar där vi har monterat på olika typer av tillbehör eller på slitdelar som vi har bytt.

Klicka på respektive bild så kommer du till de olika bildgallerierna.


Besök av mc-klubbar


Häftiga hojar


Tillbehör och slitdelarVi genomför service av din motorcykel enligt de olika fabrikanternas anvisningar. Du kan givetvis välja enskilda kontrollpunkter också. Du får samtliga kontrollpunkter dokumenterade och förslag på underhållsåtgärder. Mycket stor vikt läggs på trafiksäkerhet.


Följande reparationer genomför vi under säsong;
koppling-, startkoppling-, hjullager-, styrlager-, svinglager-, framgaffel-, stötdämpar-, bromssystem-,drivpaket-byte /renovering.
Vi servar och reparerar din 4-hjuling, ring eller maila för kostnadsförslag.Under hela året hjälper vi dig som har haft otur och fått skador på din motorcykel och utrustning. Vi har mycket gott samarbete med de stora försäkringsbolagen. Kontakta oss för mer information.


Vi kan erbjuda dig följande däcksfabrikat;
Michelin, Dunlop, Avon, Metzeler, Bridgestone, Pirelli, Continental. Du beställer och bokar in motorcykeln för däcksbytet precis som en vanlig service.

Vi monterar inte däck som du själv köpt, du hänvisas till den återförsäljare du köpte däcket av!


Vi erbjuder dig de bästa oljeprodukterna för din motorcykel och moped. Märken som MOTUL och HD original olja borgar för hög kvalitet. Vi har även specialoljor för veteran- mc.


Vi monterar eller skickar via postorder olika typer av strypningssatser beroende på vilken klass det gäller.

 Tänk på vid beställningen att du anger ramnummrer och regnummer. Strypningssatser finns till de flesta modellerna, både 11 och 25 kw.


Vi hjälper dig att koppla in extraljus, värmehandtag och andra el-komponenter.


Den förste varje månad presenterar vi
månadens tips, något som vi tycker är viktigt för dig och din motorcykel.
 

Om cookies Webläsare Upplösning Företagsuppgifter Miljöpolicy Webbkarta Privacy Policy


Tving MC-service HB © 2014